Hur man förstör kyckling
I det senaste inlägget skrev jag om att den stekta broccolin min lillasyster åt luktade illa, men det är ingenting jämfört med maträtten som serverades idag. Mamma och pappa gör den med olika ingredienser i, ibland är det paprika och rödlök och ibland är det zuccini och ibland är det ännu konstigare saker.
Första gången vi provade det försökte mamma säga att de inte behövde steka min kyckling på sidan om för jag kunde ta upp min ur plåten. Peta bort grönsakerna bara. Mm, visst. Jag har aldrig ätit sån äcklig kyckling i mitt liv förut. Det smakade inte kyckling längre, utan den goda kycklingfilén hade absorberat smakerna från allt de äckliga gröna den omgavs av.


Och om man steker dem i ugnen tar det ju 200 år för kycklingen att bli bränd, som min familj säger. Perfekt stekt säger jag. Alla har olika åsikter, deras är totalt felaktiga och korkade!